fbpx

Dream Air Team – Romantikus álomrepülés és sétarepülés másképp

Dream Air Team – Romantikus álomrepülés és sétarepülés másképp

Mióta világ a világ foglalkoztatja az emberiséget, hogy miképpen lehet meghódítani az eget. Felszállni a felhők közé és repülni a végtelenbe. Ez a vágyakozás talán az emberiség legősibb álma.
Az a csodálatos, hogy a mai korban már nem csupán csak a vágyálmainkban kell sóvárognunk, hanem van lehetőségünk arra, hogy valamilyen szinten fizikailag is megvalósuljon a szárnyalásunk.
Budakeszin a Dream Air csapata különleges sétarepüléseket biztosít, melyek során át lehet élni a repülés okozta szabadság élményét és a magasból is fel lehet fedezni a világunk szépségét. Fantasztikus érzés rácsodálkozni arra, hogy milyen is levegőből az általunk már a földről jól ismert lakóhelyünk vagy akár megnézni odafentről hazánk nevezetességeit.

A legjobb minőség és a legnagyobb biztonság az élményrepülés világában

A Dream Air tulajodonosa végtelenül nagy szeretettel és szenvedéllyel tud mesélni a szárnyalásról. Ez számára egy olyan szerelem, amit a legnagyobb örömmel oszt meg másokkal. Szerinte a hivatásában azon felül, hogy azt végezheti, amit igazán szeret; még felemelőbb élmény átadni és megmutatni másoknak a repülésben rejlő élményt. Attila és munkatársai már több évtized tapasztalatával repülnek, így gyakorlott és megbízható pilóták irányítják a Cessna és a Piper típusú repülőgépeket. A gépparkjuk rendkívül felszerelt, így sokféle repülési élményhez tudnak biztonságos és gondosan karbantartott gépeket ajánlani. Attila elmondása szerint az a tapasztalat, hogy manapság az emberek szívesen ajándékoznak szeretteiknek élményrepülést. A szolgáltatásukat az igények szerint igyekszenek alakítani, így mindennap napkeltétől napnyugtáig lehet repülni. Ezzel megvalósulhat az aranyló naplementében a felhők között egy romantikus élményrepülés is. A pilótáknak is csodás élmény megélni, hogy a fedélzeten túlcsordulnak a vendégek érzelmei a boldogságtól. Volt már pezsgős leánykérés, házassági évforduló ünneplése, születésnapi romantikus repülés, nászajándékba kapott repülés, munkahelyi elismerésként kapott ajándék repülés illetve olyan is, hogy valaki azért kapott sétarepülést ajándékba, hogy a Dream Air szimpatikus pilótái segítségével küzdje le a repüléstől való félelmét.

Ha önt is foglalkoztatja egy romantikus álomrepülés vagy sétarepülés, akkor a Dream Air csapatával a Budakeszin található Farkashegyi repülőtérről szállhat a magasba, a legjobb áron, a legnagyobb biztonságban.

További információkért látogasson el a Dream Air Team weboldalára!