fbpx

Homoki Autósiskola a profi járművezetők képzője

Homoki és Társa autósiskola a profi járművezetők képzője

Az 1997-ben alakult Homoki Autósiskola fő célja, hogy a több évtizedes szakmai tapasztalattal és felsőfokú végzettséggel rendelkező oktatóik úgy adhassák át a tudásuk legjavát, hogy az őket választó hallgatók maximálisan kiismerjék magukat az elméletben és a gyakorlatban is képesek legyenek alkalmazni a megtanult ismereteket. Ehhez a legjobb személyi feltételeken túl igyekszenek biztosítani minden tárgyi feltételt is, hogy az elhivatott pedagógiai-módszertani tevékenységet a legmagasabb szolgáltatói szinten biztosíthassák.

Sok autóst kiver a víz és elfog a remegés, ha a közúti forgalomban megállítja a rendőr igazoltatni. Ennek a reakciónak úgy gondoljuk, hogy a bizonytalanság lehet az egyik legfőbb oka.

A biztonságos és magabiztos közlekedéshez kellő gyakorlati rutin, elméleti tudás és felelősségteljes hozzáállás szükséges, ezt a képzettséget Gödöllő és Vác városokban és azok vonzáskörzetében a Homoki és Társa Járművezető-képző szakemberitől lehet maximális szinten elsajátítani.

 

Jogosítvány minden kategóriában

A Homoki és Társa Autósiskolákban lehetőség van minden kategóriában teljes körű elméleti és gyakorlati képzésen részt venni. Így ilyenformán vezetői engedélyt lehet szerezni személygépkocsi, tehergépkocsi, motorkerékpár, segédmotor-kerékpár, autóbusz, személygépkocsi + nehéz pótkocsi és tehergépkocsi + nehéz pótkocsi kategóriájú tanfolyamokon. A jogosítvány szerzésen túl különböző gép kezelői szaktanfolyamokra is lehet jelentkezni, illetve további közlekedési szakképesítéseket is lehet szerezni.

Élvezze biztonságos közlekedéssel a vezetés adta örömet és szabadságot. Vegye kezébe az irányítást és szerezzen megalapozott tudással jogosítványt a Homoki és Társa Autósiskolák képzései során!

Legyen Ön is profi a Homoki Autósiskolában! Vegye föl a kapcsolatot digitális névjegyükön keresztül!