fbpx

Your Skin Medical orvos-esztétikai szalon a legharmonikusabb énedért

Your Skin Medical, a legharmonikusabb énedért

 

Van a fővárosban egy olyan szépségszalon, ahol a szépség megteremtése a szeretetből és a vendégek iránt érzett elköteleződésből fakad. Biztos nem véletlen, hogy a Your Skin Medical orvos-esztétikai szalon Angyalföldön van.

Mikor a tulajdonostársak Dr. Borbély Krisztina és Dr. Miskolczi Dóra megálmodták ennek a szalonnak a célját, az volt a szándékuk, hogy egy olyan csodálatos teret hozzanak lére, ahol a nőknek lehetőségük nyílik a lehető legtöbb olyan kezelést igénybe venni, melyektől a valódi, belülről fakadó női szépség és annak az ereje tud szárnyra kapni. Ez egy olyan hely, ahol a szépülés mellett ebben a diszkrét és finom térben megpihen és feltöltődik az ember. Nincs feszengés, megszűnik a szorongás, mert itt elfogadás van és csak az a törekvés, hogy a külső és belső szépség valamint a lelki harmónia megteremtődjön.

 

A szépség, a ragyogás belülről fakad

Kriszta és Dóra meggyőződése, hogy a szépség nem a testünk sanyargatásnak, hanem annak szeretetteljes ápolásának az eredménye. A professzionális kezelések mindegyike azt támogatja, hogy a vendégekben a nőiség és annak csodálatos minőségei érvényesüljenek. A modern technológiai kezelések hosszantartó eredményessége pedig a megelőző kutatásokkal illetve az eddigi vendégkör elégedettségével bizonyított. Mindenki boldog a puha, selymes tapintású, egészséges bőrtől és a szép és sima lábaktól. Mindegyik szépészeti-, valamint orvos-esztétikai kezelésük nagyon népszerű a vendégeik körében. A kozmetikai, arckezelésekkel már egy alkalom után nagyon látványos eredményt lehet elérni. A bőrfeszesítő, alakformáló és a narancsbőrt csökkentő testkezelések végeredményeit pedig mindig igazi ünneplés követi, hiszen ez mindenki sikere, a vendég és a testkezelő közös diadala. A testkozmetikában talán a legnagyobb népszerűsége a végleges lézeres szőrtelenítésnek van. Ez esetben nem csak a csodálatos végeredmény az örömteli, hanem az a felszabadító érzés, hogy nincs többé fájdalmas gyantázás vagy más a nem kívánatos szőrrel járó kellemetlenség.

A szépséget mindenki megélheti és ünnepelheti, csak sokunknak meg kell mutatni az odavezető utat, hogy miként tekintsünk önmagunkra és lássuk meg a bennünk, a testünk működésében rejlő csodát. Szeretetteljes gondoskodásunkat a testünk meghálálja. Ebben nyújt támogatást és segítséget a Your Skin Medical angyali mosolyú csapata.

Találja meg Ön is a Your Skin Medicalhoz vezető utat, kattintson és vegye föl a kapcsolatot digitális névjegyükön keresztül!