fbpx

A veszprémi ács

Hallott már a veszprémi ácsról?

 

Beke István ács, tetőfedő és állványozó már több mint húsz éves szakmai tapasztalattal, végtelenül nagy tisztelettel és elhivatottsággal működteti vállalkozását. Véleményünk szerint ez a munkát nem is lehet másképpen végezni csak szeretetteljes szenvedéllyel, mert bizony ez egy kőkemény, nehéz fizikai munka, amely során az emberfia igencsak próbára teszi az erejét és feszegeti a határait. A szabadban dolgozó ács ki van téve az időjárás szélsőségeinek. Meg kell küzdeni az elemekkel, a magassággal vagy a nehéz súlyokkal. Azonban közben létrejön valami egészen magasztos, egy olyan érték, amely más emberek életébe örömet, védelmet és biztonságot hoz. Felépülnek a falak, a tető, amely terében meg lehet teremteni az otthon békés nyugalmát. Talán ennél csodálatosabb eredménye nem is lehet az elvégzett munkának.

Tehát Beke Istvánnak és a Beke Ház-Tető vállalkozásban dolgozó szakembereknek ilyen hétköznapi élményeik vannak. Végzik ezt a csodás ősi ácsmesterséget és házakat építenek. Közben a legnagyobb tisztelettel bánnak az anyaggal, a fával.

 

A könnyűszerkezetes házak specialistái

A vállalkozás fő profilja a könnyűszerkezetes házak szerkezet illetve generál kivitelezése, továbbá tetőszerkezetek teljes körű kivitelezése. Beke úr elmondása szerint több szempont is szól amellett, hogy ők elsősorban a könnyűszerkezetes házak megvalósítása mellett teszik le a voksukat. Az egyik talán legfontosabb álláspont, hogy környezettudatos technológiával és környezetbarát építési anyagok felhasználásával épülhet fel a ház. A másik ok, amiért érdemes könnyűszerkezetes házat építtetni, hogy viszonylag rövid időn belül, egyszerűen, takarékosan, fenntarthatóan és a környezetet kímélve valósul meg. Ez ilyenformán nagy segítség lehet a fiataloknak az otthonteremtésben.

Beke István és szakemberekből álló csapata mindenegyes megbízásnál figyelembe veszik, hogy a megvalósítandó építmény hogyan hat a környezetre, annak milyen jövője lehet. Nagyon fontos számukra, hogy a megbízóikkal őszinte kommunikációt tudjanak kialakítani, mert a kölcsönös bizalom hiányában csak nagyon nehezen épülhet fel bármi is. A végső cél, hogy a megrendelő a minőségi szakmunka láttán maximálisan elégedett legyen.

A vállalkozás központja Veszprémben van, de ha Ön úgy dönt, hogy ezzel a remek csapattal szeretné megvalósítani álmai otthonát, nyaralóját vagy irodaépületét, akkor az a remek hírünk, hogy az ország területén belül nincsenek számukra áthidalhatatlan akadályok. A tető és ácsmunkák mellett, ha épületállványozás, tetőbontás, tetőfelújítás, cserepezés, tetőtéri ablakbeépítés, tetőterek kialakítása vagy akár gipszkarton szerelés lenne az elvégzendő munka, akkor is a legjobb választás a Beke Ház-Tető szakemberi gárdája.

Hívja Ön is a veszprémi ácsot, a Beke Ház-Tető szakembereit vagy küldjön nekik üzenetet digitális névjegyükön keresztül!