fbpx

Ha szivattyú, akkor Geofém Kft.

Válasszon Grundfos szivattyút és döntsön a Geofém mellett!

A székesfehérvári Geofém Kft. munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalattal és folyamatos fejlődéssel végzik hivatásukat. Auditált Grundfos partnerként, márkakereskedésként és márkaszervizként a lehető legtöbbet hozzák ki a szivattyúkból. A Geofém szakemberei 100%-os pontossággal tudják, hogy milyen az ön igényeihez a legjobb szivattyú. A kiváló minőségre a garanciát a gyártó jelenti, hiszen a Grundfos szivattyúk stabilak, ellenállóak, biztonságosak és számos alkalmazási területre kínálnak innovatív megoldásokat.
A Geofém szakértői meghatározó szempontként a fenntarthatóság jegyében minden tervezés és kivitelezés során figyelembe veszik, hogy miként tudnak tenni a környezetért, a jövőért. Megbízásaik során igyekeznek elérni, hogy az energia felhasználás és a hatékonyság a legoptimálisabb legyen. Tevékenységük során családi házak, laképületek, irodaházak, gazdasági épületek, vendéglátó egységek és szállodák számára építenek ki megújuló fűtési energiarendszereket valamint meleg vizes rendszereket is.

 

A legjobb partner a szivattyúk terén

Amennyiben Ön új szivattyút keres a családi házába vagy az ásott illetve fúrt kútjába, akkor mi egy kiváló és megbízható partnert ajánlunk!
A szivattyúk értékesítésén és beépítésén felül még Grundfos termékek garanciális és garancián kívüli javítását, karbantartását és szervizelését is örömmel vállalják. A munkát minden esetben precízen, megbízhatóan és rövid vállalási határidővel teljesítik. Nagyon készségesen adnak tájékoztatást a szivattyúk használatával és karbantartásával kapcsolatban.
Török József ügyvezető véleményét és javaslatát érdemes megszívlelni, hiszen folyamatos karbantartással komoly összegeket spórolhatnak meg a vállalkozások. A kisebb hibák időben történő kiszűrésével és azok kijavításával lényegesebben kevesebb a költség, mint egy elromlott és cserélendő szivattyúkészülék esetén. Azt javasoljuk, hogy előzze meg a szivattyú idő előtti károsodását és kérjen állapotfelmérést!

Hívja A Geofém Kft-t vagy küldjön nekik üzenetet digitális névjegyükön keresztül!