fbpx

Útépítés Recskó Ervinnel és mestereivel

Útépítés Recskó Ervinnel és mestereivel

Recskó Ervin egyéni vállalkozó sok éves tapasztalattal vezeti az útépítéssel, aszfaltozással és kátyúzással foglalkozó vállalkozását. A székhelye Veszprém megyében, Papkeszi községben található, de az ország teljes területén örömmel végzik el a megbízásaikat. Sokéves tapasztalattal és mindenben felkészült szakemberekkel látják el az útépítési megrendeléseiket, melyeket magánszemélyektől, cégektől, közintézményektől és önkormányzatoktól is szívesen fogadnak.

Fontos elmondani, hogy ha a szakértelemről és a sokéves tapasztalatról van szó, akkor Recskó úr mindig kihangsúlyozza, hogy a csapatában olyan mesterekkel dolgozik együtt, akiknél ez a szakma, egy generációról generációra öröklődő hivatás. Abban hisznek, hogy a munkájukkal akkor teremtenek értéket, ha azt pontosan, precízen, megbízhatóan és tisztán hajtják vége. A tiszta és őszinte kommunikáció is nagyon fontos számunkra, így minden esetben felmérik és figyelembe veszik a megrendelők speciális, egyedi igényeit, úgy hogy szem előtt tartják a megvalósíthatóságban a fizikai, technikai lehetőségeket. A cél, hogy kiváló minőségű anyagokkal és ugyanennyire kiváló eszközökkel hozzanak létre olyan végeredményt, amely időtálló és leginkább szolgálja ki azokat, akiknek az megszületik.

Az aszfaltépítő vállalkozás fő pillére a becsület. Ettől járható egy út

Az üzletpolitikájuk nem a gyorsan szerzett magas profit elérésére épül. Hanem a vállalkozás legfőbb pillérére, a becsületre. A munkájukat becsülettel, magas minőségben és elérhető áron végzik el. Azt tapasztalják, hogy hosszútávon ez a hozzáállás térül meg mindenki számára, hiszen ennek köszönhetően egyre több és több az elégedett ügyfelük. Ebben hisznek. Ez az út a járható út.

Ha pedig éppen a kocsi feljárójának a leaszfaltozásán gondolkodik, akkor ez az Ön útja is.

Aszfaltozás mindenhol, minden időben

Nincs lehetetlen terület, ésszerű kereteken belül mindenre kerülhet aszfalt, így a csapat vállalja hatalmas csarnokok, sportpályák, magtárak, mezőgazdasági és ipari tárolók aszfaltozását. Utak, útszakaszok, parkolók, terek is a legjobb minőségben kerülnek ki a kezeik és gépeik alól.
Ha pedig Ön kicsiben gondolkodik, akkor is jó, ha szakemberekre bízza a járdája, kocsibejárója, belső udvara megvalósítását.

Keresse bizalommal Recskó Ervin vállalkozását, ha egy vagy több rétegű aszfaltozást, ha hengerelt meleg aszfaltból készült útburkolatot, ha mart aszfaltot, ha öntött aszfaltot vagy útjavítást, kátyúzást szeretne a lakókörnyezetében.

Recskó Ervin digitális névjegyét itt érheti el, töltse le a mobiljára!