fbpx

Házépítés, lakásfelújítás a Nagyvázsony Tüzép kínálatával

A Nagyvázsonyi vár alatt vár a Nagyvázsony Tüzép

Hétvégi program gyanánt biztosan nem egy Tüzép meglátogatását képzelitek el. Pedig ha azt vesszük figyelembe, hogy a ház körüli teendők javarészét a hétvégék folyamán tudjuk elvégezni, akkor már nem is olyan elvetemült ötlet tüzépet látogatni az értékes hétvégi szabadidőnkben. Főleg ha tudunk egy olyan telephelyet, ami a csodás Balaton-felvidék dombjai mellett Nagyvázsonyban található.

A Nagyvázsony Tüzép csapata Kolontári Attila vezetésével a környék tüzelő- és építőanyag ellátásával foglalkozik. Munkájukat nagy szenvedéllyel és szakértelemmel végzik. Ahogy Kolontári Attilát a cégtulajdonost megismertük egyből az jött át számunkra, hogy nagyon szereti az emberekkel való foglalkozást, segítőkész és a tudását is végtelen nagy türelemmel adja át. Attila egyébként végzettsége szerint okleveles járműmérnök, elmondása szerint a járművek, a nagy gépek mindig a szerelem lesznek számára, de nagy előny az építőipari szolgáltatásban, hogy ezekkel a gépparkjukban mindig dolgozhat.

Katonás rendben az építőanyagok és a tüzelőanyagok

A hatalmas, de átlátható és patyolat tiszta Nagyvázsony Tüzép telepén az alapvető építőanyagokon felül vízszerelési anyagok, vasanyagok, villanyszerelési eszközök, szigetelési anyagok, tüzelőanyagok és szerszámok is vásárolhatók. Igazából minden kapható, ami egy házépítéshez, egy lakásfelújításhoz vagy a karbantartáshoz szükséges lehet.

Jártunk mi már számos telephelyen, de minden túlzás nélkül állítjuk, hogy itt csakis az igényességet tapasztaltuk. Az építőanyagok, téglák, cementáruk, szigetelőanyagok kültéren és beltéren egyaránt szépen, tisztán és rendezetten és előírásoknak megfelelően vannak tárolva. A rakodógépből és targoncából álló gépparkot folyamatosan fejlesztik, hogy a gépes kiszolgálás mindig megbízhatóan elérhető legyen az ügyfelek számára. Az építőipari termékek nagy választékban érhetők el a telephelyen és a megrendelt egyedi mennyiség kiszállítását rövid határidővel és kedvező áron tudják az építés helyszínére szállítani.

Minden kapható a házépítéshez, lakásfelújításhoz

Folyamatosan nyomon követik a vásárlók igényeit, így a termékkínálatot is folyamatosan bővítik. Az utóbbi időben számos új termék került a térkövek, téglák és a zsaluzóelem kínálatba. De elkezdtek új irányokba is nyitni, így a hagyományos, de jó minőségű kenőanyagok mellett 2021 szeptembere óta a polcaikon megtalálhatók a prémium minőségű MOTUL kenőanyagok és autós-, motoros ápolószerek is. A mindig mosolygós Attila magabiztosan állítja, hogy Nagyvázsony és környékének az építőanyag és tüzelőanyag szükségletét maximálisan ki tudják elégíteni. A versenyképes áraik mellett havonta nagyon kedvező építőanyag vagy szerelőanyag akciókkal, szakértelemmel és tanácsadással várják a vásárlóikat. Egyedi igényeket is igyekeznek a legjobb tudásuk szerint megoldani.

Tehát, ha tégla és kötőanyag kell a házépítéshez vagy csaptelep és szerszám a házfelújításhoz, akkor a Nagyvázsonyi Kinizsi vár alatt vár a Nagyvázsony Tüzép!

A Nagyvázsony Tüzép termékkínálatához vagy egyedi ajánlatkéréshez kattints erre a linkre!