fbpx

Lakásfelújítás, otthonfelújítás a Csempebox kínálatával

Lakásfelújítás, otthonfelújítás a Csempebox kínálatával

Egy lakásfelújítás során a legnagyobb kihívást a megfelelő csempék és járólapok kiválasztása szokta okozni. A Csempebox óbudai bemutatótermében jártunk, ahol modern és klasszikus fürdőszoba
csempék és fürdőszoba bútorok széles választékával találtuk szembe magunkat. Annak ellenére, hogy a budapesti csempebolt belsőtere letisztult és a termékek kínálata átlátható, nagy feladatnak éreztük azt, hogy a számunkra legszebbet válasszuk ki a sok egyedi és szépséges zuhanyzó valamint márvány mosdó közül.

Óriási fürdőszobatermék választék

Máris akadt segítőkész és udvarias segítségünk a Bagnobox Kft. egyik szakembere személyében, aki elmondta, hogy a vásárlóik jellemzően az csempebox.hu internetes webáruházukban szoktak előzetesen tájékozódni. Elmondása szerint a webshop fürdőszobaszalonját otthonról egy kanapén ülve egyszerűbb átnézni és onnan kényelmesen kiválasztani azokat a fürdőszobai termékeket, melyeket érdemes személyesen is, közösen konzultálva megtekinteni. Ma már  megszokottá vált, hogy a felújítást nem elkapkodva végzik el a megrendelőink, hanem szakemberek segítségével gondos tervezéssel választják ki az odaillő burkolatokat. Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai Zalakerámia termékei mellett kiváló minőségű spanyol és olasz csempéket is forgalmazunk. Ami a stílust illeti, pedig úgy gondoljuk, hogy a Csempebox fürdőszoba termék kínálatából minden egyedi elképzelés megvalósítható, lehet az modern letisztult, klasszikus, mediterrán tengerparti, vidéki romantikus, vintage vagy akár természet közeli stílusban.

Burkolatok mellett egyedi öntött márvány mosdók

A csempék és járólapok mellett, szaniterek, különleges öntött márvány fürdőkádak, akrilkádak, dupla mosdók, egyedi zuhanymegoldások és fürdőszoba bútorok teszik teljessé a választékot a Bagnobox Kft mosdócentrumában. Azt gondoljuk, ha ezekből a termékekből épülhet fel egy fürdő, akkor onnantól az ember már nem is vágyik wellnessbe menni, hiszen az otthonában is elérhetővé válik számára.

Rendszeres akció fürdőszoba termékekre

Fontos megemlíteni, hogy ami az árakat illeti nálunk is el lehet szállni a tervezésnél, ám igyekszünk a fürdőszoba csempe árakat és egyéb termékeink árát úgy alakítani, hogy az a legoptimálisabb legyen, és a végösszeg láttán nem vesszen el a vásárlás élménye. Lehetőség van nálunk akciós csempe, akciós csaptelepek és más akciós fürdőszoba termékek vásárlására. A Csempebox.hu webáruházban ezeket rendszeresen meg is hirdetjük. A teljesség igénye nélkül említenénk meg néhányat a Csempebox által forgalmazott márkák közül. A korábban említett Zalakerámia, majd Ravak, Riho, Kludi, Alföldi, Mapei, Cimsec, Teka, Wellis, Grespania, Italgres, Aranda, Grohe, Hüppe, Geberit, Unicer, Marazzi, Azuler, Navarti. Azt gondoljuk, hogy ezek a nevek garanciát jelentenek a kiváló minőségre.

Látogasson el Ön is a csempebox weboldalára ide kattintva!