fbpx

J & J Üvegcentrum – Minden, ami üveg és üvegezés!

J & J Üvegcentrum – Minden, ami üveg és üvegezés!

Az üveget, mint alapanyagot az építészetben rendkívül sokoldalúan használhatjuk fel. Ez köszönhető az üveg remek fizikai tulajdonságainak valamint az esztétikus megjelenésének. A jelenkor építészete éppen ezért már nem csupán funkcionális célokból alkalmazza, hanem mert látványelemként is igen impozáns.

A miskolci J&J Üvegcentrum kínálatában a hagyományos üvegtermékektől kezdve a speciális hőszigetelt és biztonsági üvegszerkezetetekig minden megtalálhat, ami az üvegezéssel kapcsolatos. A vállalkozás célja, hogy az üvegiparban igen széleskörű tevékenységével, korszerű technológiák alkalmazásával, újszerű és kreatív üvegezési megoldásokat nyújtson a megbízóinak. A J&J Üvegcentrum szakemberi számára a legfontosabb a megbízható minőség és a lakosság számára is megfizethető árak.

Hőszigetelő üvegszerkezetek gyártása, beépítése

A J&J Üvegcentrum korrekt áron nyújt szolgáltatásokat és üvegipari termékeket a lakosság, közületek és a vállalkozások számára egyaránt. A szolgáltatásaikat teljes körűen biztosítják műszaki tanácsadással, szakszerű helyszíni szereléssel, beépítéssel, garanciával és házhozszállítással. A cég tevékenyégi körébe tartozik a hőszigetelő üvegszerkezetek gyártása, az üvegajtók, előtetők, korlátok gyártása és beépítése, az erkélyüvegezés, a tükrök, üvegek csiszolása, fazettázása, az üveg asztallapok, zuhanykabinok, ajtók gyártása és szerelése valamint a polikarbonát forgalmazás.
A miskolci J&J Üvegcentrum termékválasztékában a hazai üveggyártó cégek termékei mellett a külföldi gyártók termékei is megvásárolhatók. Legyen szó, egyszerű, hagyományos üvegtermékről vagy pedig a legkorszerűbb, speciális biztonsági üvegszerkezetű megoldásokról. Bizonyos üvegtípusok exkluzív megjelenésével nagyon drámai hatást lehet elérni, mint például a színezett katedrál üvegekkel, az anyagában színezett Parsol üvegekkel, a savmart üvegekkel vagy a festett Lacobel üvegekkel. A J&J Üvegcentrumban mindezen termékek mellett kis és nagykereskedelmi árakon is hozzá lehet jutni flott üvegekhez, huzalháló betétes üvegekhez, reflexiós üvegekhez, hőálló üvegekhez vagy tükrökhöz.

A miskolci Üvegcentrum naprakész tudással rendelkező szakemberei nem csak felhasználási és esztétikai szempontok alapján segítik a vásárlóikat, hanem tanácsadásuk során energetikai, szigetelési és biztonságtechnikai funkciókat is meghatároznak.
Napjaink korszerű és energiatudatos építészetében már nehezen tudjuk elképzelni egy családi ház, irodaház, hotel vagy bármilyen épület homlokzatát nagyobb méretű egybefüggő üvegfelület nélkül. Ha Ön szigetelt üvegek felhasználásával tervez épületet építtetni, akkor ne feledje, hogy a J&J Üvegcentrum, ami üvegezés, azt megoldja! További információkért kattintson a vállalkozás weboldalára!