fbpx

Dr. Váczi Árpád Ügyvédi Iroda, dr. Váczi Árpád ügyvéd

Dr. Váczi Árpád Ügyvédi Iroda, dr. Váczi Árpád ügyvéd

Érdemes mihamarabb szakértő ügyvédhez fordulni, ha az ember életében kialakul egy vitás jogi ügy. A megfelelő szakmai támogatással megfontoltabban és eredményesebben járhatunk az ügy végére. Dr. Váczi Árpád gödöllői egyéni ügyvéd a szakterületein szerzett sok éves tapasztalattal a birtokában, a jogszabályok keretei között nyújt hatékony szakmai segítséget a hozzá forduló ügyfeleknek. Az ügyvéd úr kiemelkedően fontosnak tartja, hogy az ügyfeleivel kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot tudjanak kialakítani. Mert a szakértelem, a tudás, a tapasztalatok és a szakmai jártasság mellett nélkülözhetetlen az ügyvéd és az ügyfél közötti aktív és hatékony kommunikáció. Ez erősíti azt, hogy összhangba kerüljenek a megbízó általi elvárások valamint az ügy reális kimenetelének lehetőségei.

Jogi tanácsadás, ügyvédi képviselet Gödöllőn

Dr. Váczi Árpád egyéni ügyvédi irodája Gödöllő központjában található egy nyugodt, de mégis frekventált helyen, ahol magas szintű szakmai képzettséggel, határozott fellépéssel nyújt jogi segítséget az ingatlan jog, a vagyoni jog, a társasházi jog, a cégjog, a családjog, a közigazgatási jog, az öröklési jog, a követeléskezelés és társadalmi szervezetek területein. A szakterületeken belül vállalja a jogi tanácsadást valamint a jogi képviseletet a vagyonmegosztási ügyekben, végrehajtási eljárásokban továbbá kártérítés, fizetési meghagyás, fizetési felszólítás, társasági szerződés, végrendelet, házassági szerződés, házassági vagyonközösség, birtokvédelem, hagyatéki per, tartási szerződés, kölcsönszerződés, ajándékozási szerződés, adásvételi szerződés, bérleti szerződés, szerződésszegés, ingatlanmegosztás, cégalapítás, cégmódosítás és felszámolás esetén. Az ügyvéd úr mindig szem előtt tartja, hogy a legjobb kimenetel az, ha sikerül békésen, együttműködve megoldásra jutni, azonban ha ez elkerülhetetlen, akkor peres úton határozott fellépéssel, meggyőző erővel és hatékonyan érvényesíti az ügyfelei jogait és érdekeit.

Dr. Váczi Árpád 2002-ben szerezte a jogi diplomáját az ELTE Állam és Jogtudományi Karán. Korábban 1989-ben a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen gépészmérnökként is diplomázott. Vezetőként, tanácsadóként és jogászként dolgozott állami szervezeteknél. 2016-ban társasházkezelő vizsgát tett.
Az önálló ügyvédi praxisát 2016-ban a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként kezdte meg. A jelenlegi célja, hogy az ügyfelei számára magas szakmai minőségben nyújtson ügyvédi támogatást és jogi képviseletet. Minden felmerülő jogi ügyre kihívásként tekint, és azon dolgozik, hogy az ügyfelei számára megnyugtató módon a maximális elégedettséget a felszínre hozva legyenek megoldva az ügyek.

Egyeztessen telefonon Dr. Váczi Árpád gödöllői ügyvéddel, aki rugalmasan áll a rendelkezésére. Az elérhetőségekért kattintson az ügyvéd úr digitális névjegyére!