fbpx

Multibox - SEO Megoldások

Optimális megoldásokat kínálunk az internetes kommunikációs csatornák kapcsolatait kihasználva:
Cégeddel/üzleteddel kapcsolatos információk kezelése – Jó imázs – Minőségi forgalom

A Multibox Alap csomag tartalmazza az AO Univerzum csomagot és egy üzleti Youtube video elkészítését, valamint 1000 karakter SEO optimalizált üzleti tartalmat.

A Multibox Optimum csomag a Multibox alapcsomagon felül tartalmaz még egy digitális névjegykártyát, amellyel tovább növelheted üzleti forgalmadat.

A Multibox Premium csomag tartalmazza a Multibox Optimumot és évente 36 db social media postot Google MyBusiness, Facebook és Instagram felületeken, valamint egy üzleti PR cikket 1000 karakter hosszúságban, melyet megjelenítünk az mtt.hu webodal blog részében.

Multibox csomagokkal kapcsolatos további információért hívd: +36 20 251 4682

AranyOldalak Univerzum

Céged bemutatása az interneten

Az AranyOldalak Univerzum egy kivételesen magas színvonalú globális márkaszolgáltatás, amellyel az interneten keresztül naprakész információkat juttathatsz el vállalkozásodról az érdeklődőknek.
31 portálon irányíthatod céged, vállalkozásod információit (pl: Google, Facebook, Instagram, Bing, Apple, AranyOldalak …), amit megtámogatunk 1000 karakter SEO optimalizált üzleti tartalommal. Szöveget írunk cégedről, a kínált termékekről és szolgáltatásokról. Az ajánlatról szóló szövegeket a SEO szabályoknak megfelelően írjuk meg, hogy kiváló pozíciókat érjen el a keresőmotorokban.

Az AranyOldalak Univerzum felületén konkrét marketing információkhoz juthatsz (látogatásszám, vélemények…). A vevőid célba érnek, hiszen bárhol is találnak rád, biztos lehetsz hogy frissített információiddal találkoznak.

Youtube slideshow

Interaktív diavetítés a Youtube-on

Létrehozunk egy YouTube videót, amellyel ügyfelei azonosulhatnak. Megmutatjuk vállalkozását, szolgáltatását, termékeit vagy a márkája sajátosságait. A YouTube videóval sokkal könnyebben és gyorsabban érheti el közönségét. A videó linkek az organikus találatok között is megjelennek a Google-on, így a Google találati oldalának megszerzése soha nem volt ilyen egyszerű!

eCard - digitális névjegykártya

Mutasd meg magad és kapcsolódj

Letisztult, modern külseje magas információ tartalommal bírhat. Akár mint egy weboldal felületén a tartalom tematikákra bontható és egyszerűen frissíthető, személyre szabható. A Google keresője jól kezeli az ecardokat, melyek egy viszonylag egyszerű webcímmel vagy saját domain névvel bármikor könnyen elérhetők. A vCard funkcióval is könnyedén megosztható, azaz a lementhető vCard fájlok olyan formátumban tartalmazzák az eCard névjegyének adatait, melyet az okos telefonok és különböző levelezőprogramok is könnyen beolvasnak. Ilyenformán az elégedett partnerek egyszerűen tudják cégedet tovább ajánlani.
Nyomtatott névjegyről QR Code alapján beolvasható.

Banner kampány

A bannerek pótolhatatlan jelentőséggel bírnak a márkaépítésben. Szalagcím-kampányt hozunk létre a céged termékeiről, szolgáltatásaidról. Megtervezzük, elkészítjük és megjelenítjük portálunkon, ahol havonta több százezren keresnek.

Social media megjelenések

Segítünk vigyázni a kapcsolataira!

A közösségi oldalak a legnépszerűbb ajánlási források és megerősítik a vállalkozás hitelességét.
Évente 36 db social media post megírását kínáljuk a Google MyBusiness, Facebook és Instagram felületeken, melyekkel elérheti a termékei/szolgáltatásai iránt érdeklődőket.

Tartalom marketing

Releváns, SEO optimalizált blog

Értékes és releváns, SEO optimalizált tartalmat hozunk létre vállalkozásod számára annak érdekében, hogy ügyfeleket vonzzunk és szerezzünk. Cikkeket fogunk írni a következőkről: Miben vagy jó; Hogyan segíthet ügyfeleinek; Miért érdemes az ügyfélnek téged választania.
A cikket az AranyOldalak kereső egyik aloldalára publikáljuk, ezáltal nem csak az organikus keresésben találhatnak meg, hanem az AranyOldalakban keresők is olvasni fogják.

Növeld teljesítményed és erősítsd céged internetes jelenlétét!AO Univerzum 31 db online felülettel

Youtube üzleti video

1000 karakter SEO optimalizált tartalom

eCard - digitális névjegykártya

36 db social media megjelenés / év

Banner kampány

Blog

ALAP

10.000.- Ft

/ hó

OPTIMUM

15.000.- Ft

/ hó

PREMIUM

20.000.- Ft

/ hó

Most ingyenes tanácsot kaphatsz!
Az MTT Media csapata kérésedre ellenőrzi az online jelenléted,
majd pedig kötelezettségek nélkül megkapod azokat a tanácsokat, melyekkel
sikeresebb lehet vállalkozásod a világhálón.