fbpx

Új Napkelet Kft. – Autó Műszaki Vizsga

Új Napkelet Kft. – Autó Műszaki Vizsga

Csak guruljon be hozzánk!

 

Az Új Napkelet Kft 30 éve várja Önöket minden autóval kapcsolatos ügyintézéssel.
Nem kell szaladgálnia, várakoznia irodákban, hiszen a Napkelet Kft-nél a műszaki ügyintézéstől, az autóhitelen át, az okmányirodai szolgáltatásig mindent egy helyen intézhet.

Tervezze gépjármű vagy motor vásárlását az Új Nepkelet Kft-vel, mert, nem csak a szükséges hitelt és átírást intézheti, hanem a vásárlás előtti eredetiségvizsgálatot is elvégezik Önnek.

Meglévő gépjárműve időszaki műszaki vizsgáztatását egy nap alatt, helyben intézett okmányirodai szolgáltatással vállalják.

Gyorsaság, kényelem, szakértelem

Mindez Nyíregyháza belvárosában várja Önt, ahol az Új Napkelet Kft telephelye és szervízbázisa található. Tevékenységük és szolgáltatásaik minősége minden tekintetben megfelel az Európai Unió által támasztott követelményrendszernek.
Egyre növekvő ügyfélkörükben magánszemélyek mellett megtalálhatóak márkakereskedések, szervízek és karosszériajavítók is.

Ügyfeleik kiszolgálása teljeskörű, vendégeiknek lehetőségük van környezetvédelmi mérésre, gázüzemű gépjárművek vizsgáztatására, kötelező felelősségbiztosítás kötésére, műszaki fékhatás mérésre, hibakód olvasásra és ha szükséges lejárt műszaki vizsgájú autóját is levizsgáztathatja.

Várja Önt is az Új Napkelet Kft gyors ügyintézéssel, légkondicionált ügyfélváróval és kényelmes parkolással.