fbpx

Top Hűtőgépszerviz a hűtés és klímatechnika mesterei

Top Hűtőgépszerviz a hűtés és klímatechnika mesterei

Takács Bertalan vállalkozása az edelényi Top Hűtőgépszerviz sok éves szakmai tapasztalattal áll a lakosság és a közületek szolgálatában, ha profi hűtőgépszerelésről vagy klímaszerelésről van szó. A Top Hűtőgépszerviz szolgáltatásai teljes körűen lefedik a háztartási és az ipari hűtőgépek beüzemelését, szerelését és szervizelését.

Melyek a leggyakoribb hűtőgép hibák?

Ma már elég nehéz elképzelni a mindennapi életünket hűtőgép vagy fagyasztó nélkül. Bizony elég nagy slamasztika, ha elromlik a hűtőnk, főleg a nyári kánikula kellős közepén. A legtöbb esetben a hűtőszekrény meghibásodások szakértői beavatkozást igényelnek. Takács Bertalan és csapata közreműködésével összeállítottunk egy rövid segédletet a leggyakoribb hűtőszekrény hibákról. Lehet, hogy a hűtő zörög, kattog, zakatol, pukkanó, pattogó hangokat hallat, ezek a furcsa hangok azonban lehet csak a nem megfelelő napi használatuk miatt adódnak. Viszont ilyen esetekben nincs ok az aggodalomra, mert sok esetben pofon egyszerű a megoldás ezekre a hibákra.

Ha azonban a hűtőszekrény rendszeresen rezeg, az a ventilátor elhasználódását, kopottságát is jelezheti, ilyenkor mindenképpen forduljon hűtőgépszerelőhöz. Ha a hűtőben szisztematikus jelleggel alakul ki jegesedés, akkor bizonyára a tömítés elkopásával állunk szemben, de sok esetben előfordulhat a hűtő folyása, hogy gyengén hűt vagy túlmelegszik, ezek a problémák egyszerű praktikákkal orvosolhatók. A hűtőnek igen zajos tud lenni a kompresszora, mindenképpen érdemes hűtőszerelőt hívni és nagy öröm, ha megállapítást nyer, hogy az még megjavítható.

Ne habozzon szakértői segítséget kérni, ha azt tapasztalja, hogy folyamatosan jár a kompresszor vagy, hogy egyáltalán nem hűt a hűtő. Ha nem megy a hűtőjében a világítás, akkor is bátran hívhat szerelőt, mert a mai LED-es fényekkel felszerelt hűtők világítópanelét nem annyira egyszerű kicserélni.

A Top Hűtőgépszerviz szakemberei

…rövid határidővel vállalnak kereskedelmi hűtők, hűtőpultok, hűtőberendezések, bolti-, cukrászati-, húsipari-, tejipari-, gyógyszeripari hűtéstechnikai berendezések valamint klímatechnikai berendezések szerelését, szervizelését, beüzemelését és javítását is. Tehát lehet húspult vagy süteményespult édes mindegy, mert a Top Hűtőgépszerviznél típustól és márkától függetlenül végzik a készülékek szakszerű javítását és karbantartását. A csapat minden tagja magasan képzett és folyamatosan nyomon követik az hűtéstechnika területén az újdonságokat és a gyártástechnológiai innovációkat. A tapasztalataikat a mindennapi munkájuk során eredményesen alkalmazzák, így a rájuk bízott feladatokra kihívásként és nem problémaként tekintenek. A hatékonyságuk és a kedvességük messze földön híres. Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében a legaktívabbak.

Ha Ön korrekt áron szeretne garanciális hűtőgépszerelést, akkor forduljon bizalommal az edelényi Top Hűtőgépszerviz csapatához!

További információkért látogassa meg a digitális névjegyüket!