fbpx

Korom gyártásában első a Birla Carbon Hungary

Birla Carbon Hungary első a korom gyártásában

A Birla Carbon Hungary hazánk egyetlen ipari koromgyártó vállalata, a Birla Carbon pedig világszinten is a vezető a fenntartható korom-adalékanyagok gyártásában és szállításában. Világszerte a legmagasabb minőségű korom kerül általuk előállításra, ezzel biztosítva a tökéletes megoldást a gumiabroncs gyártásnál, a speciális feketék és mechanikus gumiáruk felhasználásánál. Ugyanis ez az a szükséges anyag, amely a mindennapi életünkben elérhető fekete gumi vagy műanyag termékben megakadályozza a lebomlást.

A Tiszaújvárosban üzemelő Birla Carbon Hungary, alias BCH az Aditya Birla csoport 12 országon belüli 17 termelő üzemének az egyike. A Birla Carbon a legnagyobb gumiabroncs gyártók beszállítója.

Jó minőségű korom. Kiváló teljesítmény

A jó minőségű korom kulcsfontosságú a gumiabroncsok teljesítménye szempontjából. A BCH által gyártott ASTM-minősítésű korom nagymértékben növeli a gumiabroncs tartós minőségét, élettartamát. A Birla Carbonnak ezt a szabadalmaztatott, fokozott teljesítményű koromcsaládját úgy tervezték, hogy javítsa a futófelület kopását és a gördülési ellenállást, miközben fenntartja a tapadást.

Mivel csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás is, csökken a CO2 kibocsátás is, ezáltal válhat a környezetbarátabbá és fenntarthatóbbá a közlekedés, amely eredménye egy tisztább bolygó lehet.

A Birla Carbon termékeinek segítségével a műanyagokhoz, a bevonatokhoz, a festékipari termékekhez biztosított az optimalizált, gazdag tónusú színteljesítmény.

Továbbá a gumitermékek gyártói számára is biztosított a kiváló minőségű korom kínálat, mellyel tartós és tökéletes felületi megjelenésű tömítők, szíjak, tömlők, fröccsöntött alkatrészek és egyéb gumiáru alkatrészek valósíthatók meg.

A BCH vállalat a folyamatos fejlődésük mellett gondosan ügyel a környezetvédelem, a biztonság, a fenntarthatóság és a minőség legmagasabb szinten elvárt feltételeire.  További információkért látogasson el a tiszaújvárosi Birla Carbon Hungary digitális névjegyére!